Friday, August 27, 2010

3 Item~

ii blog...

hari ni happy sangat....dapat parcel dari yang tersayang...3a item yang dikirim,,Mug,,Simcard and Kad ucapan selamat hari raya dengan pic Me and abg as latar...wahh,,i like it so much!! so sweet...thanks dear abg...card tu buat Me terkedu jap...x sangka juga yg abg ni kreatif,,terfikir nak buat card raya mcm 2... sedangkan Me pun x terfikir tau...Me akan tampal card yang abg bg 2 kat umah...then kat bilik Me...sebab Me suka sangat...cantek....also love the new number abg gave me..we share the same 4 number..love it so,,so much...Me sayang Abang...;)

pEaCe!!

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan