Tuesday, August 31, 2010

Personal Taste

Kenapalah rasa macam mengantuk ja ni...hurm...OMG!! it's 6:30am in the morning oredi ka??? belum tido lagi ni...patutlah mata ni rasa berat ja...semua salah Jeon Ji Hoo and Park Gae In...

so cuteee....=)

huhu..berapa kali sudah ar Me khatam ni drama? x terkira sudah owh...tapi apapun,,memang layanlah PT ni...adore the hero dari drama BOF (Boys Over Flower versi Korea) lagi ni...so cute...hehehe...siapa-siapa yang x minat tengok korea mesti minat pas tgk both this drama...BOF and PT...bukan cakap dari pengalaman sendiri (coz Me memang minat korean dari dulu...:p) tapi dari pengalaman kawan-kawan yg mulanya memang x minat mo tengok drama korea...

start ja tengok both this drama trus can't stop thinking 'bout korean...actually rasanya bukan sebab jalan cerita tapi coz the hero was so adorable...hahaha...not Me ar...Me enjoy the story (yakah?? jap..jap..hehehe...)

mungkin x lawanlah ngan cerita korea dolu-dolu tapi base on modern day,, this is much more enjoy...trylah watch it on Youtube or somewhere else...sebab layan sangat ngan drama ni,, sanggup Kak Norin download dari Youtube...hehehe...Me pun tumpang2lah share juga...hehehe...

ok lah...time 2 sleep (isk..isk..isk...anak dara siapalah ni kan...ngehehehe) nasib baek d umah sewa...if d kampung,,confirm kna bambu...hehehe...kenapa? aiya,,,coz it's oredi daylight laa...orang laen suma tido at nite,, Me tido bila bulan beradu...hukhukhuk...if my family wannabe tau ni,,confirm...bukan kena rejectlah...kena leter sikit mungkin (hehehe..yalah tu...)ok..ok...need to go...my pillow sms Me juz now...she misses Me a lot...wink~wink...

p/s : lebih suka Lee Min Ho dalam BOF..love the hair style...he looks a lil bit notty...hehehe...

pEaCe!!

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan