Monday, September 13, 2010

Alkisah Me & Raya Part V

3 Syawal

Hari yang berlalu, seperti biasa...something so special is when everyone sit in front the tv and having breakfast with DURIAN!! hahaha...sampai ada yang sanggup x makan ubat semata-mata mo makan durian...uiyoo,,,awal pagi dengan durian memang layan...tapi pedas perut wooo makan durian sebelum makan nasi....
4 Syawal

Pack in barang coz mo balik KK....sok keja sudah...waaa,,,rasa macam x semangat ni...kenapa ar?? iya2 jak pack barang...
dalam jam 10:30am,, bertolak pg pekan ngan adik,,hubby dia and mak mentua dia...sekali sampai pekan,,sekali lagi berulang sejarah time mo balik hari tu...unser habis!! teksi habis!! huhuhu...sakit ati wooo...kenapa semua mo balik hari isnin?? kenapa x balik sok kah,,lusa kah....pening kepala...akhirnya,,fikir punya fikir,, amik keputusan,, tumpang makcik jak lah...kebetulan dorang pun balik KK ari ni...sempit pun sempitlah...x kisah sudah...yang penting sampai KK...huhuhu...

sampai umah,, Seri Maju lebih kurang jam 2:30pm...
selepas mengemas apa yang patut,, time to rest....

end of my story with raya by now....coming soon,,Raya @ Office...=)

pEaCe!!

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan