Thursday, September 9, 2010

Ramadhan Kian Pergi...

Sedar tak sedar kita sudah berada di penghujung Ramadhan...Syawal pula menggamit tiba...sedey rasa bila memikirkan Ramadhan yang sedang melambai pergi...masihkah ada waktu untuk Me merasai nikmat Ramadhan lagi? hurm~

Suasana diofis sunyi tanpa kehadiran pelajar...officemate pun ramai sudah yang mula bercuti...x sabar rasanya mo balik kampung...hope sok half day jak keja...huhuhu...sok adik yang praktikal di Labuan pun balik sekali...wahh,,bestnya...lama x kumpul semua...adik yang study di Kedah dah selamat sampai umah semalam...alhamdulillah...

Kek coklat!! x sabar rasanya mo makan..hehehe...order ngan kawan 5 biji...RM18 sebiji..berapa kilo? hurm,,sekilo kut...xtau ar...tau beli ja ni...yang pasti,,memang sedap hingga menjilat jari...hehehe..last year pun order kat dia juga...memang puas hati...dan macam-macam pengalaman bersama kek coklat ni...mo tau? x payahlah bah...nanti-nanti jak Me share ar...wink~wink...

tadi terima satu parcel...kiriman dari jauh tu...bila buka,,ada biskut raya...if x salah ada 4 jenis dalam 6 tupperware...semua hasil air tangan Kak Norismaliza dari Perpustakaan Sultan Badlishah, UiTM Kedah...terima kasih Kak Noris...saaayaaangggg akak!!! Me kenal Kak Noris masa menghadiri Kursus Pengacaraan Majlis anjuran PTAR dan UiTM Kelantan sebagai tuan rumah..lama sudah...tahun 2008 lagi...masa tu Me baru start keja lebih kurang 3 bulan if x salah kira...and Me bersyukur sangat kerana berpeluang mengenali mereka...=)

p/s : Mood Raya dah mai ni...Mood keja lak macam dah start hibernate jak...huhuhu,...mo buat keja pun memang x layan la...hurm~

pEaCe!!

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan