Wednesday, November 10, 2010

~i miss SEMEKAR~

 Ni la pic sekolah Me dulu...tapi ni school baru...school lama pic x jumpa...Me sempat dalam 5 bulan jakk di sini...jauh wooo dari pekan...mo escape pun susah...tambang dari pekan pun if x salah,, rm2.50 atau rm3.00...mahal!! masa tu kan skolah lagi...belanja pun cukup-cukup makan...


Tapi Me paling rindu di SEMEKAR lama...di sana jumpa ngan kawan-kawan...yang best drg ni,, sampai skang still x lost contact!! happy2...banyak cerita & kenangan tu...tapi bab kenangan,, Me cerita laen chapter yaaa...


actually Me juz mo highlight sini yang Me rindu mo nyanyi lagu skolah even dulu nyanyi pun x bunyi macam lagu skolah...hehehe...ni la lagu skolah Me dulu...


Putra putri sekolah kami
Bersatu menuju kejayaan
Seluruh jiwa raga akan kami korbankan
Untuk agama, bangsa &negara
 

Islam itu cara hidup
Akan terus dijulang
Ilmu diamalkan dunia & akhirat

Jihad di jalan Allah
Akidah & disiplin semuanya disatukan
Ikrar kami laungkan
Berilmu,Beramal & Bertaqwa..


 p/s : nyanyi di umah tapi tune x berapa ingat sudah...huhuhu...rosak lagu!!


5 comments:

  1. ingat lagi ko ah ... ehehehehe.. aku nda ingat tau.. sab banyak betul skolah aku pigi.. skolah orang pun aku mo hapal ba masa tu..

    ReplyDelete
  2. paling ingat la ni time...hehehe...waktu2 paling jajal kan...

    ReplyDelete
  3. time ni ka waktu2 ko paling kicil tu.. yang tudung ko pun terpaksa di edjust kasi kici.. sab kalau pakai terus tanpa ejas mau2 limpas lutut tudung tu.. hahahhaha... sian ko bulan...

    ReplyDelete
  4. bukan kasi kecik dino tai kalau boleh biar besar tudung 2...limpas siku...limpas pusat...hohohoho...

    ReplyDelete
  5. aku masih ingat tunenya tp lirik yg lupa2. haha

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan