Tuesday, November 23, 2010

# Life # Merapu

~Projek Kek Coklat~

Objektif : Kek Coklat untuk Bestday Abang Karim... 
Menu : Kek Coklat Bakar and Kek Kukus...
Tempat : Umah Kak Long
Tarikh : 17 November 2010 (Rabu)

ni surprise untuk Cik Abg...actually terlewat beberapa hari untuk meraikannya tapi ok bah juga kan...hehehe...masa projek ni dijalankan,, Cik Abg tengah bz ngan adik and nephew dia bt keja kat luar... Me, Kak Long and Kak Liza lak bz kacau tepung kat dapur...mula-mula buat kek coklat bakar,, then menu Kak Liza pula,, Kek Kukus...x lama pun buat kek ni...resepi pun ringkas and x cerewet...so nice...ahaks!!

nyum~nyum...coklat 2 yg buat xtahan tu...hehehe...jadi juga bah..wink~wink
  adik pun excited tengok kek tu...
  surprise!!
Happy Birthday To You!!
mwahh!! ahaks!

 Pisau tu yang x blh tahan tu...hahahaha...

 

 Semoga hidup abg sentiasa dilimpahi berkat dari Ilahi...insyaAllah...
new book,, new diary and new pages of life...wish u all the happiness in the world...may the rainbow will owez color ur life path...Ya tebya liubliu Abang Karim!

p/s :
wah,, adik layan Kek Coklat sampai dua pinggan tu...hehehe...

11 comments:

  1. Sedapnye nampak kek coklat tuuuu!!! (muka teringin)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. nak ke?
    nnt Me bt lagi ea...
    ^_^

    ReplyDelete
  4. ^^ Tp jauh tu, nak post dari sabah. hahahah.

    ReplyDelete
  5. hehehe...
    dtg ar cni...
    Me bt spesel 4 u...
    :p

    ReplyDelete
  6. huhhhhhhh sungguh menduga iman!!!

    ReplyDelete
  7. nmpk gayanya ko kena bw g lebry ni moon..hahaha..mo jua raa kek ko buat ni

    ReplyDelete
  8. kak norin : d umah xda oven bah..kukus pun xda ni...umah bujang kan...hohohoho....

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan