Sunday, November 28, 2010

# Life # Misteri

~Saya nak jumpa awak...~

sedang asyik menghadap minum petang Red Guara Cafe DCL + Kek Coklat,, tiba-tiba terima 1 panggilan...a girl..

'Helo...'


'Assalamualaikum..' suara sorang perempuan...hurm~

'Wa'alaikumussalam...siapa ni?' direct la...slang semenanjung,, mesti bukan orang Sabah kan...
'Saya nak jumpe awak..' uhuk!! siapa lak yang tiba-tiba mo jumpa Me ni?

'Boleh saya tau siapa ni?' senyap~


'Saya betul-betul nak jumpe awak...bolehkan?' confius jap...takut pun ada...sudahlah xmo btau nama tapi mo jumpa pula...macam ada something jakk...mesti mo hati-hati ni....

'tapi boleh saya tau siapa yang sedang bercakap?'


'erm,,xpe lah...nanti saya call lagi...' tuuuttt!! da letak ka? aik...?!


tambahlah Me confius jap...actually ni kali kedua Me terima panggilan misteri ni...rasanya dari pemanggil yang sama...it's not on my celcom but maxis so a lil more curious...coz juz sesetengah orang jak yang tau no maxis Me...terasa macam orang ni salah no but my instinct says no it's not! aduyai...sudahlah private number...ada x siapa-siapa yang tau macamana mo trace private number ni?

p/s : nak cakap panggilan hangit, xkan kut...

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan