Wednesday, November 24, 2010

# Segmen # Tag

~TAG!~

1. Apa benda penting dalam hidup anda?
~ Future...

2. Benda terakhir yang anda beli dengan duit anda?
~ tengahari tadi shopping barang dapur...ahaks...

3. Dimanakah tempat anda akan melangsungkan perkahwinan anda dan apakah temanya nanti?
~ nak SNOWY THEME and akan berlangsung di *thingking* but opkos kampung halaman... SNOW? can't imagine p'karangan umah full with snow...hahahhaa...ok! x kelakar...
wish for a simple and nice wedding party... ^_^

4. Adakah anda sedang bercinta sekarang?
~ truely,, deeply in love!! ;)

5. Berapa lama anda akan mencintai kekasih anda?
~ Selamanya...InsyaAllah...

6. Di manakah anda selalu berjumpa kekasih anda?
~ Sebulan top-up RM50 x cukup wooo..huhuhu...x jumpa slalu pun...PJJ katakan...

7. Novel/majalah/buku terakhir dibeli?
~ novel : Cinta aku seadanya

8. Siapakah nama penuh anda?
~ Munirah Mohamad Izzan
Me bangga menjadi empunya nama itu...;)

9. Antara mak dengan ayah yang mana anda lebih mesra?
~ Mak kut...ayah garang...ehiks!!
tapi Me bukan anak manja mak... :(

10. Namakan orang yang betul2x anda ingin jumpa dalam hidup anda?
~Rasulullah
baca soalan ni,, nama 1st yg terlintas di fikiran ialah Nabi Muhamad S.A.W... 

11. Adakah anda basuh baju anda sendiri?
~ mesin basuh kan ada...kita mesti menggunakan teknologi yang ada sebaek-baeknya...^_-

12. Dimanakah tempat yang anda betul2x nak pergi?
~ Sweeden sebabnya,,, hurm~
~ Italy sebab banyak bunga tulip...

13. Pilih satu "peluk" atau "cium"?
~errr,,,

14. Beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag.
~ comel
~comel
~& comel...hehehe...

15. 5 benda yang disayangi dalam hidup anda.
~ Semua orang yang ada dalam hidup Me
~ My heart
~ Handphone
~ Notebook
~ semua koleksi peribadi... 

16. Lagu yang anda suka dengar.
~ banyak tuu tapi most of it all jiwang2 song...hehehe...

17. Bila tarikh lahir dan kat maner korang sambut tahun lepas?
~ 31 Disember 1986
~ x sambut pun...

18. Rakan Blogger yang anda nak tag.

3 comments:

  1. Haaa.. Nape sweden? :P Ooo. ade rhsia ek?

    hahaha. ye la COMEL. tq! ahaha

    ReplyDelete
  2. hehehe...xtau ar...
    dari dulu teringin nak ke sweden...

    sama2...^_-

    ReplyDelete
  3. ok mun. terima kasih kerana men'tag' sy. huhu

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan