Wednesday, December 1, 2010

# Life

Ada Apa dengan Disember


Ada apa dengan Disember? Bulan terakhir dalam setahun...means tahun 2010 kian pergi dan 2011 sedang counting untuk menjelma...x sedar cepat masa berlalu...azam last year ada yg x capai...ni if kat opis memang kena cuci habis-habisanlah coz x mencapai sasaran keja tahunan...sengal!
Nak fikirkan azam tahun baru tapi sebelum tu, azam yg x capai tahun ni kena carry forwardlah jawabnya....mesti kena langsaikan juga sebab buku 555 tahun ni kena bt clearence...if x,, memang ‘berhutang’ lahh...huhuhuhu...
 Bulan ni rasanya akan jadi bulan yang teramat bz...dengan keja harian,, dengan perpindahan library ke bangunan baru,, dengan laporan tahunan...sakit kepala ooo...dizzy-dizzy...
Undangan untuk ke majlis kawen pun banyak Disember ni...x sabar nak attend wedding my bff next week (eh,, macam end of this week pula...) tahniah..tahniah...bila lak majlis empunya blog ni kan...x sabar lak...huhu...gatal sikit...angan-angan gediks jap...ahaks!!
And bulan ni juga Me nak menggenapkan umur Me 24 tahun...bila? adalah...hakhakhak...
p/s : start draf plan pelaksanaan...

3 comments:

  1. Disember pun nak menggenapkan umur gak nie..nak bukak buku baru..

    koh koh koh..

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan