Wednesday, December 1, 2010

# Segmen

aku blogger! so what???

mula-mula Me baca kat dashboard,, terkejut jap baca tajuk entry ni...memang pon ko blogger,, so? rupa-rupanya join segmen Aku Blogger! so what?? anjuran En. Ben... sedikit garang lak Me baca...ahaks!!

nak join gak ar...kiranya ni 1st time in my blogging diary join segmen macam ni...hari ini dalam sejarah hidup Me tu...


1st nak crita pasal diri Me...Munirah Mohamad Izzan nama diberi...anak sulung daripada 5 beradik... Dip in IT and skang ni mengabdikan diri sebagai salah sorang kakitangan gomen di Kota Kinabalu, Sabah... masuk tahun ketiga bekerja ni Me mula berjinak-jinak dengan dunia blog...sebab rasa macam best nak luah-luah stress hidup dalam ni...huhuhu...and paling penting even apapun Me tetap cute sentiasa...<-- perasan x habis...

Pendapat Me tentang dunia blog?
dulu Me cuma kenal Friendster (akaun da delete)...Facebook (skang ni agak boring..)..YM (boleh kira ngan jari berapa kali Me on9 dalam sebulan..)...skang ni,, bila da berjinak-jinak dengan dunia ni,, macam sedikit addict lak...macam-macam ada dalam ni...sangat luas dan sangat unik...

Sepanjang anda menjadi blogger , apakah perkara positif dan negatif yang pernah anda alami ?
setelah bergiat secara 'kecil-kecilan' sebagai blogger,, belum penah and hope xkan penah mengalami sebarang perkara -ve... tapi Me dapat banyak perkara +ve...tambah-tambah Me dapat kenal ramai kawan blogger...best wooo tukar2 pendapat...

Apakah blog ini hanya untuk mencari nama/ glamour?
Me x penah simpan niat macam tu...berblog untuk kepuasan hati Me sendiri...

Banggakah anda menjadi seorang blogger?
banggakah? hurm,, sikit kut...even most of the time owez guna ayat-ayat yang skema gila-gila...ahaks!!


12 comments:

  1. salam blogger, teruskan brblogging yaa, datang dari segmen abg ben, jemput ke blog buruk saya jugak ea (:

    ReplyDelete
  2. bagus..hehehe
    teruskan perjuangan ye!!

    ReplyDelete
  3. @Azza Firza

    will be thr...;)
    thx yaa dear...

    ReplyDelete
  4. @Hisyamuddin

    budak baru blaja ni akan terus berjuang demi dunia blogging...
    thx2...;)

    ReplyDelete
  5. bdk2 yg tiada keja saja yang suka b'blog. siber konon. bagus lg ko p tanam padi dari buang masa depan komputer. cutekah? tidak pun. hahahaha. lawaklah kamu suma ni.

    ReplyDelete
  6. @Anonymous

    something wrong kah dengan blgging ni??

    ReplyDelete
  7. pandai blogging leh buat duit wooo..
    hahahhaha

    ReplyDelete
  8. @norshafinaz bt abd jalil

    thx...u 2 yaa..;)

    ReplyDelete
  9. @Aujinz

    pass mentera nak dapat duit kat Me skit...hehehe..

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan