Friday, December 31, 2010

# Life # Segmen

Apa Dan Kenapa?

Sebelum balik kampung,, amik masa sikit join segmen Bangku Kosong...Segmen terakhir me join sebelum 2011...means,, segmen pertama me join on my birthday...wahh,, suka-suka...mesti korang menyampahkan? ehiks..x kisah pun...lalalala...ok, back to the segmen...nak join sila klik SINI...

official banner untuk segmen ni... ^^
Benda paling mahal me nak beli is keta...insyaAllah..hope tercapai hajat me tu...keta apa? arrr...belum tau lagi...still dalam proses pilih memilih...tapi yang pasti ianya keluaran perodua...x mahal kut...bukan macam keta korang...mazda...mercedes...toyota...me x semampu tu...huhu

Kenapa me nak beli keta? betul jugak...banyak benda laen kenapa me nak beli keta ea? belilah umah ke...basikal ke...xmo..xmo...nak keta jugak! sebab yang simple and semua orang pun beli keta sebab tu...arrr! xkan tatau kut...untuk memudahkan proses mo pegi shopping dan membazir...hahahaha...ok! x kelakar pon...

sebabnya untuk memudahkan me g keja...itu yang paling utama...dahlah umah me jauh dari jalan besar...nak jalan kaki g tunggu bus,, bahaya wooo...korang tatau macamana keadaan kawasan umah me ni...if korang tau,, confirm korang pun gerun...x payah ceritalah bab tu...seram~ ehiks!

Selama ni me tumpang kawan jak p keja...kadang-kadang tu laen juga perasaan...bukan apa,, rasa macam menyusahkan ar pula...but pas ni me tumpang me kena ar bayar duit minyak...jauh tu dia nak masuk dalam lagi...thanks so much cik syuwai...g terjah blog beliau...banyak info sal korean artis...adoi,, sempat promote lagi tu...hehehe...

and apa-apa pun,, kesinambungan untuk entry ni akan dibuat pada hujung tahun 2011...huh! lama tu....ingat! sabar itu separuh daripada iman!

Happy Holiday yaa... ^_^

4 comments:

  1. Salam .. terima kasih.

    BTW .. selamat hari lahir .. :)

    ReplyDelete
  2. @ hasrul hassan

    thanks HH...:)

    ReplyDelete
  3. haha.. sempat lagi pr0m0 bl0g sya..

    ah x la menyusahkan..

    tapi kita x 1 team lagi..sedih2x..

    cam lain ni 1 gr0up sama durang mksudnya rindu la sma team kamu..wuwuu~

    p/s x dpt selebrte brthday k0 0wh, kena isytihar cuti la pula ! adess

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan