Saturday, December 4, 2010

# Life # Merapu

Balik Kampung Time

jap lagi nak balik kampung...
barang x pack in lagi ni...adoi...
jam dah kul nak kul 7...
tapi still duk depan lappy sambil bekpes milo ngan biskut cream cracker...
baek sangat la tabiat tu...isk..isk..isk...
anak dara sapa la ni? :p

sangat x sabar untuk menghadiri jemputan majlis perkahwinan...
bukan slalu dapat makan free...hahaha...
tapi hadiah x beli lagi la...maunya depan gerbang ada reception untuk terima hadiah,,
sape x bawa x blh masuk...err,,penah terjadi ka?
bawa duit dalam sampul blh x? ahaks!!
maksudnya banyak duit la tu...
para penganting,, bersiap-sedialah...nak terjah u all jap lagi...hahahaha...

ari ni x dapat blogwalking la...
x dapat update...coz line kat kampung teramatlah lambat....
but if line ok mesti nak layan juga...;)

take care blogger and readers...
have a happy and enjoyed weekend ya...
babai...muaahhhx! 

6 comments:

  1. Moon: saya pun busy ari nih. br skrg sempat BW.....Sibuk dgn course...

    p/s: slm ziarah & slm kenal

    ReplyDelete
  2. @Anak Pak Muin

    sangat letih....tapi sangat enjoy...;)

    ReplyDelete
  3. @azzey

    salam kenal azzey...nice 2 meet u...;)

    ReplyDelete
  4. balik kampung sudah? bye2..taking care.. =p

    ReplyDelete
  5. @Jejaka Terhangat

    semalam da balik..and skang kembali ke umah sewa...sangat x puas...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan