Saturday, December 18, 2010

# Life # Merapu

Balik Kampung! ^_^

updating dari dalam keta...otw nak balik kampung da...best!! excited ni...

rasa cam lama x jalan-jalan area KK ni...bukan apa,, agak kurang rajin skang ni...bukan malas tau...ehiks! cuaca panas sangat..Me ni kan puteri lilin sikit...hahahhaa...puteri x puteri tengok kulit la...gelap! isk...

lunch pekena beriyani ayam...sedap wooo..lama x makan but kesian ngan adik coz 1st time makan...dia kata x sedap...Me, mama n bapa sedap jak layan...hehehe..pas tu singgah familia jap beli barang-barang untuk umah baru...weeee...x sabar nak duk umah tu...even jauh sikit dari jalan besar tapi ok lah kut...

best budak-budak yang bersunat ni ea...macam-macam dapat...adik Me dapat duit dari atuk and juz now dia dapat handphone as bersunat gift dari bapa...baru tahun 5 tu...huhuhu...dulu Me nak dapat hp sebiji punyalah susah....umur 17 baru dapat...ades!!

ok lah...nak lelap jap...jauh perjalanan ni...doakan kami selamat sampai ea...=)

p/s : Adik Me tanya, sal pe dulu Me gemuk skang ni Me kurus...ahaks!!

2 comments:

  1. Moon: semoga slmt sampai ke kampung halaman...:)

    ReplyDelete
  2. @azzey

    thanks yaa...selamat smpi da...alhamdulillah...=)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan