Thursday, December 2, 2010

# Segmen

Bila Si Dia Tertanya

Sekali lagi join segmen En. Ben...Kali ni SEGMEN : BILA SI DIA TERTANYA....

Pada pendapat anda , apakah yang perlu ada dalam sesebuah blog ?
Hurm,, bagi Me perlu ada entry (coz if xda entry peliklah pula kan...hehe) yang baek punya untuk tarik pembaca but like Me punya page,, Me juz type apa yang Me rasa Me nak type...nothing interesting(merendah diri skit...) xda nak fikir-fikir panjang...
Bagaimanakah anda mempromosikan blog anda ?
By now,, owez blogwalking then bila ada post baru Me share di facebook...and last nite baru join Geng Blogger...use link blog and guna as a signature dalam forum-forum yang Me lawat...buat masa ni itu yang mampu Me buat...actually banyak lagi but langkah belum diambil...coming soon...;)

Blog bagaimanakah yang anda tidak suka masuk ? dan kenapa ?
Blog yang banyak entry pasal party politik...kenapa? dunno and setakat ni belum ada alasan yang boleh Me berikan...huhuhu...tapi certain time Me baca juga...and most of time Me akan Alt + F4...
Jika anda masuk ke sesebuah blog , bahagian manakah yang akan menarik perhatian anda ?
Bahagian mana? Hurm,, jap-jap...1st yang menarik pandangan Me of course header and layout...banyak woo yang cantik and mantap...
Apakah kata kata semangat yang boleh anda berikan buat blogger yang mana semangat mereka telah jatuh akibat dikritik hebat oleh pembaca ?
Pedulikan apa kata pengkritik..hahaha...amboi! jadi macam ala-ala AF gitu...ok gurau...
Segala apa yang pengkritik bebas tu cakap,, mana yang +ve amik sebagai ikhtiar perbaiki diri...mana yang –ve, abaikan...yang pentingnya kita tau apa yang kita tulis...blog kita and sukati lah apa kita nak tuliskan..kan..kan...
Blog bagaimanakah menjadi pilihan anda ..
Identiti sendiri...x cuba untuk ciplak atau tiru cara orang laen...x kira lah,, ayat skema ke sempoi ke...
End of the day~

13 comments:

  1. @Miss Nina

    up and up lagi...thanks dik...;)

    ReplyDelete
  2. @Mar

    salam kenal juga Mar..;)

    ReplyDelete
  3. bagu2,, semoga terus menyinar dlm dunia blogger k...
    salam perkenalan

    ReplyDelete
  4. @aima in luv..

    thx yunk...same wish for u...;)

    ReplyDelete
  5. @Siti Noraisyah

    salam kenal dear...;)

    ReplyDelete
  6. baru terjah dr blog Ben..salam kenal.

    ReplyDelete
  7. @DiaUmaiNiNaz

    salam kenal Dinaz...:)

    ReplyDelete
  8. salam singgah dari blog abg ben, singgah gak ya belog usang sy <3

    ReplyDelete
  9. @Azza Firza

    salam kenal yaa...;)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan