Sunday, December 5, 2010

# Contest # Life

Blog Baru (2010) Pilihan

uhuk!! Batuk jap...x sedar bila jari mula menari-nari atas keyboard pas ternmpk banner kat atas tu...rasa macam x layak jak nak join tapi oleh kerana syaratnya adalah blogger baru tahun 2010,, layakkan diri jak la...but nak harap terpilih tu,, rasa macam rendah diri la pula...coz blog pun macam tak berapa nak hangat...apa pun,, xkan patah semangat...kita join untuk cari pengalaman...peluang bukan sentiasa adakan...jadi jom curi-curi ruang untuk cuba bersaing dengan blogger yang sedia ada...baca syarat dan terma kat sini...Blog Pilihan Malaysia 2010...

First entry Me adalah pada 25 Ogos 2010...dipostkan pada jam 5:47pm...baru nak masuk 5 bulan... baru nak belajar merangkak ni...gigi pun x tumbuh lagi...ahaks!!
buat semua blogger baru,, jangan segan-segan nak join...femes ke tak femes (yang x femes ni,, macam Me la...hehehe...) belakang kira...yang penting kita cuba...orang selalu cakap,, belum cuba belum tau... 
jum2...semangat!! ;)

22 comments:

  1. @Izamir Ridzwan

    thx...gud luck 2 u juga...;)

    ReplyDelete
  2. @Nur Edrina

    thanks so much dik...;)

    ReplyDelete
  3. @luna qiszara

    thanks yaa...;)

    ReplyDelete
  4. Follow sys .
    Good luck eh dear .
    Nway jom undi sy no 74 grup 2 .
    :D thanks comel

    http://budakmulutbesheng.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2010/12/jangan-lupa-undi-nombor-61.html

    ReplyDelete
  6. saya mau tanya. kl dapat terpilih itu dapatkan hadiah apa ya?

    ReplyDelete
  7. good luck dear..
    undi nur kump 4, no.129
    (=

    http://diaryhati-nur.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. thanks all...

    pada semua contestant,, good luck yaa...meh kita sama-sama mengundi...=)

    ReplyDelete
  9. MELAWAT BLOG BARU PILIHAN MALAYSIA...:)
    GUD LUCK OKEH!

    ReplyDelete
  10. @soffya cik bulan

    thanks Cik Bulan...=)

    ReplyDelete
  11. gud luck dear.. meh undi ibu jgk ye.. NO. 75 senarai ke-2 http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/2010/12/senarai-blog-baru-2010-pilihan-2.html

    ReplyDelete
  12. hye..all the best k :) meh dtg sini http://elyanas.blogspot.com/ nnt awk tgglkan jejak, i follow u back :)

    ReplyDelete
  13. jalan2 tgk calon2 BPM 2010..
    nati karang baru undi..
    tahniah + semoga berjaya yaa..
    :)

    ReplyDelete
  14. hallu,blog walking
    follow my blog
    http://www.vnazone.blogspot.com
    keep support each other

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan