Sunday, December 5, 2010

# BFF # Life

Cantik.Menarik.Tertarik.Korang.Memang.Da.Boom!

Lebih kurang jam 4 Me bertolak ke umah pengantin yang hanya 5 minit dari umah Me...
my BFF wedding day...sampai ja,, tunggu sorang lagi BFF,, sisca untuk sama-sama ke majlis...
masuk ja kawasan umah,, WOW!!sangat cantik...tema Gold and Silver jadi pilihan persandingan.... sangat-sangat teruja untuk berjumpa dengan sang pengantin...hehehe...

sampai sna,, beramah mesra jap ngan penyambut tetamu trus serbu bilik pengantin...x patutkan...
tapi memang Me excited gila-gila mo jumpa Puan Khadijah...ehem!! hehehe...dan suami...
dengan muka x malu,, Me and siska masuk terus buat bising...hahhaa...bising kitorang jenis polite punya bising tau...
lawa x? tenggelam kecomelan Me dengan seri sang pengantin ni...ahaks!! perasan x habis....   
Sisca dan pengantin...
bride and groom..sweet sangat... 
Teringin pula mo bersanding ni...cantik sangat-sangat...hehe..
At first Me x amik port sangat pasal pelamin ni,, pandang punya pandang,, baru Me pasan yang ada 2 pasang kerusi raja atas tu...skali tanya ngan sisca,, baru Me tau yang sebenarnya ada dua pasangan yang bersanding...dua beradik mengadakan majlis hari yang sama...sangat jimat...i like...hehehe...

'pssst!! i malu la...' manja gitu...hehehe
pasangan yang sangat sporting...
pasangan yang sangat sporting...:)
Ni satu lagi pasangan...adik kepada pengantin pompuan dan isterinya...cumil diorang ni...;)
sabar menanti...
 paling best saat masing-masing ditanya tentang detik perkenalan dan perancangan masa depan...
tau gabra...tau takut....hehehhee...tapi tetap respect dengan kedua-dua pasangan yang memberikan jawapan dengan mantap even terdengar jeritan-jeritan nakal dari para tetamu dan kuarga masing-masing....

4 jam Me and sisca berkampung di umah pengantin...dan x boleh dikira juga berapa kali Me makan...ahahaha...sampai ada yang pandang semacam bila Me ke meja makanan...and teruja juga bila jumpa ngan Pipi and her love...coming soon la ni kan Pipi...;)

semoga bahagia buat kedua mempelai...

p/s : kede,, sowi...pas potong kek tu x sempat jumpa lagi ni....terpaksa balik...pa pun,, roger ar if kamu p honeymoon d mana-mana...kami x kacau...kami tengok jak...hahaha...love u dear BFF...
 

4 comments:

  1. thanks sO much bff.. sOry byk2 aa klu xterlayan btl..n once again..thanks 4 cOming aa..hehe

    ReplyDelete
  2. ok bah klu ko...fhm juga tu..dun wori..:)
    anyway congrats again ar..:)

    ReplyDelete
  3. cantik la pengantin.. 1st time tgk pangantin dr sabah n sarawak.. anyway congrat..

    ReplyDelete
  4. @sue

    thanks on behalf of them ya...:)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan