Friday, December 10, 2010

# Award # Contest

I'm In...Blog Baru (2010) Pilihan

adui...kepala still pening-pening....
terjaga awal tadi...alert ngan somekind of bunyi-bunyian d luar...huhuhu....sangat tidak suka... sebab yang pasti Me akan jadi sangat mengantuk d opis nanti...huhuhu...x suka...x suka...sempat juga stalk blog jiran-jiran jap tadi dengan harapan mata kembali terlelap...jap pun jadilah but akhirnya semakin segar,, sesegar-segarnya....ades!!

tapi apa yang Me suka,, Me tercalon dalam Blog Baru (2010) Pilihan...alhamdulillah... 
what? x percaya? tengok SINI...No. 41...ada kan? hehehe....Me dalam kumpulan 2 and semuanya ada 10 kumpulan...ada 300 ++ penyertaan tu...banyak owh blog yang bagus tercalon...rasanya nak lepas undian pertama pun susah ni...but Me tercalon pun da cukup bagus...x harap lebih pun...

and for u all information,, Me ni x pandai nak kempen or melobi tau...sangat-sangatlah x pandai....huhuhuhu....cuma mengharapkan sokongan ikhlas dari semua jiran-jiran bloggers...Me x paksa and xkan memaksa yaa...if u rasa Me layak untuk peringkat seterusnya,, undilah Me...:)
thanks untuk EN. AZMAN ROSLAN kerana berusaha menganjurkan acara ni...secara tidak langsung membuka peluang bloggers baru seperti Me yang baru nak belajar merangkak dalam blogging untuk lebih dikenali oleh pembaca di luar sana....saaaayang u all semua!! muaaahhhx!

akhir kata,, Give Up isn't A Choice!!
ehiks!! panjangnya khutbah...:)

3 comments:

Follow me @munirah_izzan