Sunday, December 12, 2010

# Award # Contest

Kempen BLOG PILIHAN MALAYSIA bersama BEN ASHAARI



1. Kenapa anda sertai contest ini BLOG PILIHAN MALAYSIA ?

hari tu Me hantar penyertaan sekadar suka-suka...tercalon is the best part even xlah mengharap sangat untuk menang...dengan join contest ni Me boleh try tengok sejauh mana blog yang x seberapa nak comel ni boleh pegi dalam prestige contest macam BPM...plus sebagai satu cara nak perkenalkan and btau kat readers yang blog ni wujud...also menjadi tempat untuk mencari kenalan dan rakan bloggers laen...

2. Kenapa anda rasa anda layak diundi ? 

 susah wooo mo kempen ni kan...? apapun, undian bukan paksaan...Me harap pengundi akan mengundi blog ni dengan hati terbuka dan ikhlas...sebab Me nak success dalam dunia blogging ni dengan semangat dan sokongan dari jiran bloggers dan readers yang laen...

3.  Ceritakan serba sedikit latar belakang blog anda.

was born on 25 August 2010...baru 5 bulan aktif dalam blogging...skang ni nak belajar merangkak selepas yakin meniarap...95% entry mengisahkan tentang Me dan my daily life...juz simple layout, kaler merah hitam <--- love both color.... ayat skema sikit but itulah cara Me type it out...hope readers x bosan baca...huhuhu...and u all know what? I love my blog so much... =)

p/s : undi No. 41 untuk BPM yaa...

3 comments:

Follow me @munirah_izzan