Tuesday, December 21, 2010

# Life # Merapu

Kenanganku Sebagai Bloggers


::Tarikh Lahir Blog::
Rabu, 25 Ogos 2010

::Punca Kelahiran Blog::
Fesbuk semakin x best + Boring = Blog ni..:)

::Orang Pertama Yang Jadi Follower Anda::

::Entri pertama anda sebagai blogger::
Assalamualaikum .... bermulalah ayat-ayat skema...hehehe...

::Entri pertama anda yang mendapat banyak komen /hits::
 Segmen En. Ben..SEGMEN : Andai Aku... thanks En. Ben..:)

::Blogger pertama yang anda jumpa::
Zack Zukhairi ... kat blog jak ar...nak jumpa realiti bila agaknya ea...hehehe...

::Blog yg anda minat::
Sekali lagi Realiti Konspirasi...

::Ceritakan kenangan manis anda sebagai seorang blogger::
Opkos lah bila blog yang ntah apa2 ni makin berkembang, sekembang maggie Alex (sekali lagi..) ehiks!! thanks untuk readers dan followers yang support blog Me ni...wink~wink...

::Ceritakan kenanan pahit anda sebagai seorang blogger::
Setakat ni belum ada lagi yang pahit-pahit...tapi if tawar tu adalah kut...bukan tawar hati but rasa sedikit tawar bila ada anon yang kata blogging ni buang masa...but x kisah pun..yang penting kita x kacau orang...kan..kan..kan...:)

::Impian anda terhadap blog anda::
 Me nakkan yang terbaek untuk blog ni...dan pembaharuan akan dibuat dari masa ke semasa coz i love this blog of mine..:)

2 comments:

  1. alex juga di bawa2..
    hihi....

    ndapa2, sia saport juga ni dr wasaber

    ReplyDelete
  2. blog musuh ketat den jugak ang suke.haha

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan