Sunday, December 12, 2010

# apanakjadi # Life

Macamana Boleh Terbuka Ni?!

hari ni betul-betul not in a mood...tiba-tiba sang gigi buat hal...sakit woo..haip!! jangan kata macam-macam...Me rajin gosok gigi tau...huhuhu...tapi still bertemankan coklat Apollo duk dalam bilik sambil belek-belek en. lappy...ok2..satu jak pas tu dah....:p

even xda mood pun still berBW seperti biasa...hohoho...satu-satu blog Me terjah...tiba satu blog ni,, belek punya belek,, Ya ALLAH!! terkejut sangat-sangat...what the?! nasib baek x kuar biji mata Me..trus X...macamana boleh termasuk page ni pula ni? teramatlah 18SX...ades!! ternoda mata Me...nak samak jap...huhuhu..jelas wa cakap sama lu...menyesal jap Me buka...apa yang pasti itu adalah anak malaya...x malu ka? if dah publish kat blog confirm-confirmlah x malu kan?? Me yang tertengok pun malu.. ni kalau parents korang nampak sure tembak korang pakai senapang gajah...

agak-agaklah sikit...kenapa x privatekan blog-blog macam tu...bahaya wooo...dah lah bloggers ni ramai yang under age...kang x pasal-pasal jadi ikutan pula...insaflah...bawa-bawa bertaubat...if xda keja,, meh sini...ladang rumput belakang umah Me lama x bertebas...huhuhu...

2 comments:

  1. meh bagi JT link blog tu..nak sound direct kat blogger kaki lucah ni..bengang org camni..

    ReplyDelete
  2. @Jejaka Terhangat

    x sempat nak tengok page address tadi...next2 then jumpa...trus pangkah...malu woo!!

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan