Tuesday, December 7, 2010

# BFF # Life

Me Sudah Upgrade! ^_^

x penat,, x letih tapi sejuk!!!
huhuhu...
kenapa hari ni rasa sejuk sangat ni?!

kuar umah lebih kurang 10:15am...
tunggu punya tunggu,, bus x sampai-sampai...
then sms artiq bahawasanya semua driver bus ari ni cuti am!


artiq suh tunggu kat bus stop, dia datang amik...
thanks artiq...hehehe...
then masa tunggu dia sampai,, lepak ar kat bus stop...
adalah sekumpulan mamat bajet hensem ni lepak sebelah Me...1st ketawa-ketawa... ntah mimpi apa tiba-tiba salah sorang tu,,

"antara gadis yang ku temui..."

ades! nyanyi ka tu? 
sengau gila-gila u...
mihahaha...rasa macam mo ketawa berabis ni...
Me pun memang x pandai nyanyi tapi sedar diri la juga....

ok cukup!!

sampai 1Borneo,, terus ke U-Bowl...
masa amik kasut,, "kecik juga!"
janganlah tegur...malu Me tau...kasut size 2...sedang budak darjah 6 pun pakai kasut size 5....
hukhukhuk....
tapi ari ni rasa macam x semangat nak maen...xtau kenapa...
mungkin sebab kat lane sebelah ada sorang kakak ni baling bola macam terror sangat tapi,,,
yang paling penting,,, Me nak khabarkan pada semua Rakyat Negara Blog ni,, yang Me da upgrade!!!
yeah!!!
dulu maen bola No. 7,, skang da up ke bola No. 9!!!
tahniah untuk Me....hahahahha...<--- kesian!! isk..isk..isk... 

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan