Thursday, December 9, 2010

# Life # Merapu

OMG!! I'm Deeply In Love!!

berulang kali mendengar untaian baitmu,, xpernah sedetik pun Me rasa bosan...
malah Me ingin agar kau kerap melagukannya...
sangat-sangat mendebarkan hati Me...
sesungguhnya Di saat Aku Mencintaimu by Dadali, truely in love with u..ahaks!!

ok...~MODE : JIWANG SEDEY~
Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku,


Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,


Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….


Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,


Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….


Semoga engkau kan mengerti,, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta


Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,


Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,


Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta..............

even lirik xda kena mengena pun dengan Me but lagu ni betul-betul membuai...
BEST!!
dari semalam lagi ulang and ulang and ulang play lagu ni..sampai ofis pun sama...dari pagi tadi until skang,, play lagu tu jak...hahaha..if lah pc ni pandai cakap,, mesti dia cakap yang dia boring sudah...ahaks!! 

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan