Saturday, December 11, 2010

# Life # Merapu

Pelik Sangat Ke Nama Blog Aku Ni?


1. Sila ceritakan dari mana korang boleh dapat nama blog korang tu .. 

hurm,, It's Truely Me!! it's juz appear masa tengah create blog ni...

2. Apakah maksud disebalik nama blog korang ..

nothing specific juz letak nama ni berdasarkan apa yang Me akan type dalam blog ni...

3. Siapa orang kuat blog korang tu .. 

Opkos Me...disebalik Me ada abang K then sokongan and galakan dari followers and readers...thanks u all!! muaahhhx!

4. Angan angan terhadap blog tu .. 

apa ek..? hope blog ni akan berkembang sekembang-kembang maggie Alex...hehehe...owez want the best untuk blog ni...

5. Kalau nak tukar nama blog , korang nak tukar nama apa .. 

x terfikir lagi coz memang xda cadangan nak tukar...i start with it then biarlah sampai ke akhirnya pun begitu...:)

6. Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog korang tu kat mana ? 

even if berkemampuan Me still thinking,, layakkah diiklankan di mana-mana? huhuhu...

7. Blog yang pastinya wajib korang singgah setiap hari .. Satu je yeer ..

Own blog...hahahaha...ok! gurau...by now yang selalu dan wajib Me singgah setiap hari opkos blog En. Ben...

8. Sila lengkapkan .. SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA .... tidak lebih 20 patah perkataan .. 

...kerana disini Me dapat luahkan apapun dengan menjadi diri Me yang sebenar...=)

6 comments:

  1. maggie alex??haha terpengaryh ngan raja lawak ni.haih;p

    ReplyDelete
  2. @nazirulhazwan~

    xkan lupa ayat yg satu ni...hahaha..

    ReplyDelete
  3. haloo :)
    nur azila ismail singgah sini :)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan