Thursday, December 16, 2010

# Life # Merapu

Pindah!

a lil bit sad nak tinggalkan bangunan lama library ni...bukan apa,, Me start keja pun bermula di sini but bangunan baru yang dikatakan gah sedang menanti...ahaks!! last day x sempat nak bawa turun barang-barang...ni


Ni keadaan UJPD pas semua barang dipack in...kosong!

Opis baru UJPD...belum siap kemas sepenuhnya...yg 0 tu meja Me..wire pc pun still tunggang terbalik...huhuhu

Memang ar tempat ni lebih luas dan selesa dari opis yang sebelumnya tapi suhu econ yang sangat sejuk membuatkan Me berasa amat tidak selesa...sejuk melebihi tahap beku...my nose is freezing!!! sendi-sendi pun rasa semacam...kepantasan menaip pun menurun ke tahap yang amat membimbangkan...ahaks!! macam laju sangat menaipkan...

bagi kawan-kawan,, berada pada suhu aircond ni menyebabkan kulit kita jadi kering...sebab aircond dikatakan menyerap air yang ada dalam tubuh badan kita (betulkah tu ar?)...so,, disarankan untuk sediakan air dalam satu gelas or bekas x bertutup dan letakkan di meja or berdekatan kita agar aircond menyerap air yang ada dalam bekas tu,, bukan air dalam badan kita...perubahan air dapat dilihat di mana air semakin berkurangan...

p/s : sok mo letak satu baldi besar air sebelah Me...ok ka ar? huhuhu...



2 comments:

  1. mimang sejuk gyla la kan..adedei

    mari kita teng0k adaka student berani pakai baju yang kasi nampak itu `lurah2x'

    h0h0..

    ReplyDelete
  2. @syuwai skr

    ada tu...lagi berani tu nanti!! kan byk 'celah2'...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan