Wednesday, December 8, 2010

# Contest # GiveAway

Review Paling Kreatif AzzaFirza

Nak join contest yang adik AzzaFirza kita ni buat...
demam-demam ni nak try perah minda jap...huhu
Me tak pandai sangat nak review-review tapi cuba sedaya yang upaya la noo...


Baru kenal ngan adik ni masa terbang-terbang umah jiran bloggers...
site yang sangat comel and adorable...simple but nice to see...
terutama kembar yang pakai kimono kat header tu...
rasa tagline 2 kena tukar kut...
..SINGLE AND AVAILABLE..
baru nampak macam mesra bloggers sikit...ahaks!
i love the background music...lovely song by Dadali....<--- jiwang mode jap...wink~wink

and u all knows wat,, Me sangat terkejut bila tau yang adik Azza ni was an upcoming 15 years old...
tapi sudah menjangkau 702 followers...cutekan?


ada formspring,, 1 soklan 10 markah...
if tanya banyak-banyak ada hadiah x dik? hehehe...


sebab nak join,, nak support adik Azza ni punya contest sambil jeling-jeling $$ kat atas tu...ahaks...mata $$ sungguh...


nak kena berucap ea,, x pandai sangat nak ucap-ucap ni,, apa pun layan ni... 
penat tau nak jemput geng ni buat ucapan bestday untuk adik...segala benda akak usahakan...hehehe...



"Sahabatku
Usia Yang Tuhan Kurniakan Ini
Dihasilah Ia Dengan Amalan Yang Murni
Semoga Ia Menjadi Temanmu Di Akhirat Nanti
Selamat Hari Lahir

Usiamu Ibarat Mutiara
Tiada Berganti Lagi
Hiaskan Iman Bersulam Taqwa
Agar Sempat Mengucup
Haruman Syurgawi"

tag 5 orang jiran bloggers ni :
2. Joy 

if ada sebarang soklan,, sila rujuk kat SINI atau klik saja pada image $$ di atas..

~End my review...wink~wink...

7 comments:

  1. apakah moon??kaka sgt2 la x kreatif ni..

    ReplyDelete
  2. contest untuk review blog site kak...hehe...sa pun x kreatif tapi join ja ni...

    ReplyDelete
  3. thanks mun 4 tagging me.but sorry to say, utk review2 ni, sy x pndai. kalo men jawab2 soalan bule la.. huhu

    ReplyDelete
  4. bila nak review blog JT plak. ngehh..

    ReplyDelete
  5. nak juga ke JT? ahaks!! kita review yang kaw2 punya...

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum..

    tq yaa join contest blog azza, undian akan dibuka malam 25 haribulan, jangan lupa ikuti perkembangan blog azza dari masa ke semasa, entri undian akan dibuka akan dilangsungkan pada tengahhari 25, jam 3 petang ^^

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan