Saturday, December 11, 2010

# Life # Merapu

Saturday Again..

morning world...morning people...
alhamdulillah...sekali lagi Allah bagi peluang untuk menjalani hidup...syukur...

semalam berkira-kira mo balik kampung but oleh kerana ari hujan,, terpaksalah dibatalkan plan tu...huhu...and adik pun inform yang kat kampung pun hujan...Me xkan balik dalam cuaca hujan ni...dah la bukit...takut sikit...huhuhu...

skang tengah bekpes milky bun + pearl kacip fatimah <--- 'buang tabiat apa anak dara minum ni...' my mum dialogue...hahaha...
sambil tu fikir nak buat apa ari ni...thinking~thinking~
bowling? movie? window shopping?
semua can bah tapi xda geng ni...semua bz yang teramat...
someone please call me and ask me out!! hahahaha...kind of desperate punya ayat kan...but i'm not yaaa...Me jalan sorang-sorang pun ok what...hahaha...yalah sangat...

next Saturday full appointment sudah!! another wedding invitation...can't wait but my lil sista due next week juga...if she delivered, maybe i'm not goin' to the wedding...so damn excited waiting for the newcoming family...waaaa....pas ni jadi aunty sudah...aunty yaa...no makcik tau...ahaks!!!

ok2..balik pada todays plan...hurm....
i'll decide it later but 1st thing to did is kemas-kemas umah...

Happy Saturday semua...

1 comment:

Follow me @munirah_izzan