Saturday, December 18, 2010

# apanakjadi

Say NO to GAY!!

Sebelum ni baca entry ni kat blog Bangku Kosong dan Jejaka Terhangat ...

Pengakuan yang dibuat oleh Azwan Ismail ni memang mengejutkan..agaknya sang gay ni terfikir bahawa dengan pengakuan ni rakyat Malaysia mungkin akan menerima kehadiran group songsang ni...sungguh x bijak..x sangka pula ada badan yang bertanggungjawab menyokong group gay ni...

x sanggup Me nak sharekan video pengakuan maut sang gay ni...search ar kat youtube...huhuhu...bukan agak tapi memang memalukan dan memualkan...

Semoga hati sang gay terbuka untuk berubah ke arah yang lebih baek sebagaimana terbukanya hati si gay ni untuk buat pengakuan tentang kehidupan songsangnya...

Meh kita ramai-ramai pakat sokong slogan "Anda GAY, kami TAK OKAY" dan "SAYA TIDAK MENYOKONG GAY "

3 comments:

  1. btul, diorg dh luper kot aper yg dh jd kat kaum Nabi Luth....

    ReplyDelete
  2. jangan biarkan golongan GAY ni ingat ada harapan bagi diorang nak menyinar kat Malaysia ni..tidak sama sekali.."Saya Tidak SOkong GAY"..tp adam lambert dah lepas pon masuk sini..adehh, sedih..=(

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan