Sunday, December 26, 2010

# BPM # Life

Saya Blogger Sabah

Kali ni BPM menganjurkan Kategori Sahabat Blogger Mengikut Negeri...x boleh tipu identiti tau...ehiks! nak join boleh saja...klik SINI untuk maklumat lebih lanjut...dan ni serba sedikit pasal Me...

Nama anda - nama manja atau glamer

Nama manja xda...nama glamour pun xda tapi nama comel ada...ahaks!! Kawan-kawan panggil Me Moon and family lak panggil Me Irah...ofismate penah panggil Me Irah but x lekat...xda kimia kata diorang...hahaha...

Status anda - sudah kahwin ke belum, anak berapa ramai, isteri berapa orang, heheh..

Belum berkawen dan pastinya xda anak buat masa ni tapi insyaAllah coming soon...doakan yang terbaek untuk Me yaa.. muaahx! sayang korang semua...

Cara hubungi - contohnya Facebook dan twitter, email boleh juga (mana tahu kalau ada orang nak panggil masuk tv atau suratkhabar). no telefon tidak digalakkan.

hurm,, ada fesbuk but dah x berapa nak aktif...friendster and tagged dah delete and twitter pula baru mo start...but if ada apa-apa pertanyaan,, juz buzz me di YM, lady_ierah@yahoo.com...

Daerah/Jajahan - di mana anda tinggal

Asal Daerah Ranau but now tinggal di KK..

Tempat tinggal - jangan bagi alamat seperti dalam mykad pula, cukup sekadar bagi nama kampung, taman, felda, atau estet mana.

opkoslah tinggal kat umah kan? ehiks!! ok, gurau! if kat Ranau Me tinggal di Kampung Sinarut Lama and di KK,, Me tinggal d area Telipok...

Apa yang menarik di tempat anda - contohnya ada gua ke, ada lombong emas ataupun ada puteri bunian. heheh..

Paling suka nak cerita pasal kampung halaman Me...mestilah Gunung Kinabalu...dah biasa? x kisah ar..yang penting Me tetap nak btau yang gunung tu memang menarik even dah 24 tahun hidup belum penah sekalipun Me jejakkan kaki ke sana...huhuhhu...but 1 day i will...if ada bloggers yang mo datang Sabah nanti, inform ar...kita tawan Gunung Kinabalu...ngeee~


Jom ramai-ramai kita meriahkan Kategori Saya Sahabat 'nama negeri anda'...Semoga dengan adanya kategori dapat meluaskan lagi kenalan antara bloggers...:)

5 comments:

  1. hehe . ranau ada poring hot spring ^^
    kB mari . =)

    ReplyDelete
  2. moon..
    wah nama kita sama..:)
    salam kenal.. sabahan blogger..

    ReplyDelete
  3. salam kenal semua...:)
    next tym boleh buat gathering ni..

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan