Monday, December 6, 2010

# Life # Merapu

Segala Rasa Itu~

Rasa sangat-sangat letih...
macam nak tido pun ada...

Rasa sangat-sangat sakit...
nak telan panadol sepapan boleh?

Rasa sangat-sangat lapar...
sedap x makan kertas ni...huhuhu...
dan yang paling penting,,

Rasa sangat-sangat boring,,
bila kawan-kawan laen sibuk ngan urusan pindah bangunan but Me still duduk terpacak kat cni...
huwaaaa,,, terpinggirnya guwa...

dan hanya ini yang dapat menghilangkan segala rasa itu...
pack Me in and send Me somewhere peace!! ahaks!!

kacau mereka yang sedang pack barang jap...hehehehe

3 comments:

  1. tu dia.. karang kena angkut skali... haha

    ReplyDelete
  2. @Encik Mamat

    sangat selesa berada dalam kotak...hahaha..

    ReplyDelete
  3. hallo teman,

    saya mau minta tolong nich... Boleh nggak..???
    Begini...saya kan sekarang sedang mengikuti sebuah kompetisi blog.
    Nah, saya butuh support dari teman agar bisa menang,
    untuk memberikan komentar pada artikel saya di :
    http://rifkifauzi.blogdetik.com/index.php/2010/11/dari-internet-sehat-jadi-hebat-dari-dunia-maya-jadi-nyata/

    TERIMA KASIH BANYAK

    salam teman blog,
    Rifki Fauzi
    (weowe.blogspot.com)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan