Wednesday, December 15, 2010

# apanakjadi # Life

Signal Kiri, Signal Kanan

Pada semua pemandu keta diluar sna, x kiralah bawa keta besar or kecik, murah or mahal, silalah ikut undang-undang jalan raya...if yang ikut tu tahniah but yang fail to follow the law,, sangat-sangatlah mendukacitakan...macamana agaknya boleh dapat lesen ar?

if masuk simpang tu please lah use the signal...tadi sikit Me kena langgar...apalah punya pemandu...ingat jalan raya ni bapa anda yang punyakah? if anda signal,, opkos Me x melintas dulu...dahlah x signal, pandu pun macam pelesit...agak-agaklah sikit...no sorry but hon yang panjang Me dapat...ingat signal tu dicipta untuk perhiasan sajakah?agak-agaklah...consider sikit kat pejalan kaki macam Me ni...sedangkan Me yang berjalan kaki ni pun tau apa guna signal tu..xkan anda sebagai pemandu tatau...huhuhu...


if something happen tadi siapa yang disalahkan? Me or pemandu tu? sangat-sangat kecewa dengan keadaan macam ni...

p/s : if di luar tuu ada yang tatau apa guna signal better korang gunting lesen memandu korang...huhuhu...p masuk bengkel lagi...

2 comments:

  1. btol sgt tu..lebih2 lagi kalau dengan teksi. hati-hati sket. teksi biasa tak bagi signal kalo nak belok mane2..

    mungkin sbb diorg lame atas jalan raya. so, nak jimat bateri pnya psl kot. =p

    ReplyDelete
  2. @Jejaka Terhangat

    ades!! baek atinya nak jimatkan bateri sambil2 bahayakan nyawa orang laen...hukhukhuk...ingat nyawa ni ada jual kat pasar?

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan