Thursday, December 16, 2010

# apanakjadi # Life

Sombong? Mati?

juz now Me belek-belek en.fesbuk...kenapa rumit sangat ni? mo post status pun x dapat...view album lagilah x dapat...adoi!! sangat geram ngan en.fesbuk ni...ni yang buat Me bertambah-tambah malas mo buka fesbuk...

crita pasal fesbuk ni,,, banyak wooo friend request yang Me x approve lagi...x sempat lagi mo investigate sorang-sorang coz terlalu banyak...by now yang tengah que untuk diapprove ada lebih kurang 150 keatas...bukan memilih but juz berhati-hati...susah juga coz ada yang identiti x berapa nak clear...

and last nite, Me dapat satu pm kat fesbuk...wuhuuu!! someone tu marah coz Me x approve request dia...ades!! Me x kenal pun mana-mana power rangers kat Malaysia ni...if betul-betul nak berkawan,, pleaselah introduce urself betul-betul...if guna nick name laen,, kan masa mo send request tu boleh sertakan message...use it lah..

"mo b'kawan pun smbg! ingat sa mo betul b'kawan sama ko. p matilah!"

antara pm yang Me terima dari sang power rangers tersebut...ada lagi but yang laen tu biarlah juz Me and sang PR yang tau...siapalah agaknya tu ar...siap suh Me mati lagi...ades!! juz pasal fesbuk...apa yang dia marah sangat pun Me tatau...huhuhu...
 
Siapa-siapa yang belum Me approvekan tu,, tunggu sat noo...minta maaf coz lambat amik tindakan...semua ni berlaku atas sebab-sebab tertentu....sooner or later i'll approvekan juga tu...but mana-mana yang 'terignore' or 'terdelete' Me minta sorry banyak-banyak ar...maknanya identiti anda agak meragukan la tu...

harap faham yaa...love u all...muaahhhx!

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan