Monday, December 6, 2010

# Life # Tag

Tag Dari A.D.A.M

1. Bagi 3 makanan yang korang paling suka dan bagi specific nama makanan tersebut

- Nasi Goreng Ayam
- Sup Ayam
- Tomyam Ayam
(hahhaaha...habislah ayam-ayam semua...)

2. Dua Jenis air yang korang suka

- Air Suam
- Sirap Bandung

3. Which type of food yang korang perefer..
pilih tiga..( malay,chinese,japanese,western,italian,maxican,arabian ) ?

- Malay, Western and Korean (xda dlm pilihan? xpe ar...yg laen tu sume x masuk ar...hahaha...)

4. Apakah makanan yang korang paling expert masak? dalam kata lain tak yah tengok resepi tp at the same time bile org lain rasa die akan ckp "wah"! giler sedap

- hurm,, apa ea? x penah lagi kut...hehehe...
5. Semahal mana korang bayar untuk makanan korang ?

- ikut harga dlm bil ar...nak bg tip,, x mampu lak...ehiks...

6. Beri nama restoran favorite dan apa makanan kat si tu paling sedap ?

- Hurm,,,,,

7. Ayam, kambing,lembu,itik,burung puyuh,burung wak2,rusa,landak,merpati,ayam denak. mana satu yang korang suka?? kalau korang ada suka yg lain aku xlist, bagitau je la..

- opkos Ayam...hahaha..

8. Restaurant / cafe pertama korang dating bersama pasangan anda? dan mkn/mnuman apa??kalau korang ingat la,,

- rahsia...hahaha...

9. Apa makanan yang selalu remind korang terhadap pasangan korang? kenapa?

- Semua makanan yang penah dia masakkan untuk Me...suka,,suka...;)

10. Kalau pergi umah orang, korang berharap org tue hidang apa?

- hidanglah pa pe...umah org tu...xkan nak demand kut...x patut..x patut...:)

11. Makanan yang korang memang xblh nak telan langsung, samada x sedap/tekak korang kembang.

- Buah Cempedak...errr,,,
12. Menu hari raya yang paling disukai..

- Lemang...lalalala~

13. jajan/cekedes favorite ?

- sangat banyak....

14. Beri 2 makanan yang korang masak yang korang suka

- Kari ayam dan tomyam...;)

15. Makanan paling pedas yang pernah korang rasa.. sapa masak ? 

- sambal belacan mama me kut...ahaks...

16. Korang kalau jumpa org yg tag ni, apa agaknya korang nak hidang/ belanja?

- hidang air kosong boleh...hahahaha...gurau dik...:)

17. Sila tag 5 org n paksa mereka buat tag ini...

- xnak tag 5 org...nak tag SEMUA followers yang baca tag ni...hohoho...  

4 comments:

  1. air kosong? -.- xpe. Kak moon kedekut, nak mintak abang K (ke?)la. hahahaha.

    ReplyDelete
  2. nak minta kat abg k ea?
    nak ngadu la tu...ehiks...

    ReplyDelete
  3. Haah. mmg pun.. ;(

    ABANG K!! Kak moon kedekut.. (buat muka sekupang)

    ReplyDelete
  4. ahaks!!
    dik,, abg k buat2 x dengar tu...:p

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan