Friday, December 17, 2010

# Friend # Lelaki

Tak boleh jadi!

baru tadi layan milo + kuih bahulu, perut Me da start balik nyanyi lagu keroncong...x boleh jadi ni! tapi Me tetap kuatkan semangat untuk tidak melayan segala lagu-lagu tu...sampai bila agaknya bertahan ea...? kuih bahulu ada lagi tadi tu...hurm,,

actually sangat-sangat tatau mo buat apa skang ni...so surf tenet jak pas basuh kain tadi...mesin yang basuhkan sebenarnya...hohoho..rajin sangat mesin tu,, tu yang Me minta tolong cucikan tadi...tiba-tiba sorang kawan Me sms...dia kata ada pic cik abg Me kat friendster...dengan awek lak tu...huh!! jantung Me da dup dap dup dap...sakit dada jap...

dia suh Me search...Me apalagi,, x sempat woo reply sms si kawan tu...kepantasan jari yang amat luar biasa type url friendster but kelembapan tenet menyebabkan jiwa Me terdera...huhu..kenapalah ko buat hal di kala ni wahai miss bband?! 

tunggu punya tunggu,, sempat lagi miss bband ni dc jap...! ades..sakit jiwa Me...masa-masa getir ni la miss bband ni buat hal...nak tunggu benda alah ni loading macam tunggu gajah mo bersalin anak pertama...panas!! 

ok! search...'Your search return zero'..x puas ati search lagi sekali...finally!! belek punya belek, eh,, kenapa muka cam laen jak ni? betullah cik abg...isk! sal pe kurus sangat pulak ni?

telinga da panas tengok pic manja gila-gila ni! ni yang rasa macam nak mengamuk..siap manja kekasihku lagi..huh! ini sudah lebih...but wait! tengok tarikh May 2007...dah lama la wei...masa tu Me pun x kenal lagi dengan cik abg ni...cerita lama la maknanya ni...lega u...ehiks!

'sayang tengah tengok pic abg kat friendster ni...bukan maen lagi ea..' siap sms manja ngan cik abg Me gitu...'ye ke? dah lama x bukak friendster tu...' ok lah...tanya punya tanya,, 'dia dah kawen tu..dah ada sorang anak pun...' jawapan diterima...hahahaha...actually Me x marah or what-what pun...jeles sikit tu adalah masa mula-mula tengok pic-pic tu...but cerita lama kan,, buat apa nak amik hati...tanya-tanya tu pun sekadar 'pengetahuan am'...saja nak buat koleksi...hohoho..jaatnya!

mengada-ngada sikit nak majuk...hope dia pujuk ar...tapi hampeh, cik abg siap gelak lagi...hahaha...termalu jap Me disitu...

Me ni if x pasti Me akan tanya...xlah sampai nak serang habis-habisan...x patutlah kan...kena ar fikir sikit...toleransi mesti ada...percaya, jujur dan setia wajib ada...paling penting tu...hak masing-masinglah nak letak berapa peratus kepercayaan pada pasangan....lagi-lagi yang PJJ macam Me ni...ingat tu kawan-kawan...wink~wink..

p/s : sowi cik abg..i love u!! muaahhx! ngeeee...

5 comments:

  1. pjj mmg payah..x taw apa yg psgn wat nun jauh d sana..huhuhu

    ReplyDelete
  2. @AmoreMio88

    betul yunk...
    kadang2 terfikir yg tidak2...huhuhu...

    ReplyDelete
  3. walaupun dah kahwin pon, letakkan 90% kepercayaan..precaution tu perlu..=p

    ReplyDelete
  4. salam...jemput join contest d blog saya... =)

    http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

    ReplyDelete
  5. @Jejaka Terhangat

    yup..ada someone i know, dia cuma letak 60% even after married...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan