Saturday, December 18, 2010

# apanakjadi # Life

Tendanglah!!

suasana kat umah skang ni buat Me terkejut-terkejut...jap-jap jerit...jap-jap baling bantal...huhuhu...if ada sakit jantung ni, tatau nak cakap apa da...ades!! kena sebijik! pening jap kepala Me kena baling ngan kusyen...huhu...

ni semua gara-gara bola..Malaysia vs Vietnam...x lah teruja sangat coz x berapa follow sangat perkembangan bola sepak negara ni...laen ar EPL...hukhukhuk...am i a betrayal? bukanlah...Me x klik follow untuk bola sepak negara jak...

paling-paling Me kenal pun yang kembar tu, safee sali and,, siapa lagi ek? huhuhu...

jap tadi sempat jeling-jeling berita tv3...sangat tergamam bila dengar sal pembunuhan sorang remaja perempuan berumur 14 tahun...mayat ditemui lengkap berpakaian dengan satu kesan tikaman di dada sehari pas dia dilaporkan hilang di sebuah ladang kelapa sawit...dua remaja lelaki ditahan bagi membantu siasatan...huhuhu...nantikan berita penuh di dada akhbar sok...sangat sedey bila berlaku kes-kes macam ni...=((

p/s : adik Me kata Amri maen bola macam power rangers...adakah kerana pengetahuan Me yang 'agak' cetek dalam arena bola sepak negara membuatkan Me diperkotak katik kan...hukhukhuk...

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan