Friday, December 10, 2010

# Life # Merapu

TidurLah...

Lebat hujan...angin pun kuat ni...guruh dan kilat, jangan cakap lah.....huhuhu
sejuk pun da masuk tahap beku ni...dah lah Me baru nak sembuh dari demam...
isk..isk..isk...if macam ni la sejuk hari-hari,, memang jimatlah letrik...
x payah kipas,, econ apalagi...

tapi yang Me sangat x suka bila time-time macam ni,, telinga Me amat alert dengan bunyi-bunyi kat luar umah...macam-macam bunyi ada...and semua tu buat Me x dapat tido...adoi,, pening jap...
selalunya orang akan nyenyak tido bila cuaca macam ni but not Me...
if tido pun xkan lama, a moment pas tu mesti terjaga...huhuhu...

apapun,, buat semua yang tengah layan mimpi and baru otw nak tido tu,, Nite-Nite yaaa...
sleep tight and sweet dreams!!

2 comments:

  1. Good nite dear ^__^
    salam perkenalan
    =D

    ReplyDelete
  2. Hei blog yang sangat bagus! Man .. Indah .. Amazing .. Saya akan bookmark blog anda dan mengambil feed juga ...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan