Friday, December 10, 2010

# Life # Merapu

Turun then Takmo Naek Lagi..

jum makan...makan dan makan dan makan lagi...ades!! hehehehe...
Me suka makan but berat badan bukan makin naek...makin turun adalah...
last year, tahun last berat badan Me maintain around 45 - 46....
tahun ni turun and susah mo naek tu...naek pun jap jak...and skang ni berat jadi 42kg... adoi!! 
sangat ringan...huhuhu...memanglah badan kecik x ok if berisi but if can Me mahu berat badan around 45kg lah...sekurang-kurangnya,, boleh juga join derma darah...

ari tu ada try minum susu but still macam tu juga....makan vitamin pun sama...macam xda kesan tau...banyak sudah vitamin dimakan ni...nasib baek jak vitamin tu xda kesan teruk if 'ter'overdose....

what?!! kawen? berat naek ka if da kawen? huhuhuhu...
mungkinlah kan...coz kawan-kawan d opis pun ramai cakap yang badan akan naek if da kawen... tapi bukan semua macam tu bah kan...Me tengok ada juga yang maintain slim berabis ni...huhuhu......
sepa ada cadangan macamana mo kasi naek berat badan? tapi jangan suh buat yang pelik-pelik, sudahlah ar...

2 comments:

  1. jaga moon..nnt membalas lps kawin plak..haha..

    ReplyDelete
  2. @Joy Norin

    hahaha...sdh ada warning tu kak...
    mo jga berabis ni nanti...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan