Sunday, December 26, 2010

# apanakjadi # Life

Update!

Setelah Sabtu dan Ahad kebusy'an' melanda me, akhirnya malam ni dapat juga me update blog ni...rindu serindunya sudah...huhuhu...semalam dapat online tapi dengan masa yang agak singkat dan terhad...penat but teruja masuk umah baru...ehiks!

nak share perkara-perkara yang berlaku semalam dan ari ni...

1. "kenapa diorang semua ada jerawat tapi ko sorang jak yang xda?" soklan cepu gangsa dari adik me yang bongsu...and FYI adik-adik me x panggil me kakak but panggil nama jak...sebab tu kut awet muda...ehiks!

2. 1 of my kazen friend asked "berapa sudah umur ko ni?" "mo masuk 24 sudah..." dengan mata yang bulat "ingatkan baru tingkatan 3...macam budak-budak lagi owh..." hohoho...berapa jauh beza...? ades!! sebab tu me x berapa nak pakai makeup ni...paling utama lipstick...nanti x pasal-pasal ada orang kata me ni mengada-ngada...x cukup umur but makeup bukan maen...hhuhuu...

3. Pompuan nampak buruk bila pakai suar legging...macamana pula if lelaki yang pakai? OMG!! sakit mata me melihat...sudahlah pakai baju singkat...fesyen yang sangat-sangat teruk!! tolong jangan biar me nampak lagi fesyen macam tu...huhuhu...

4. pagi tadi kuar p bandar jap beli barang...masa nak balik tu adik me suh tengok bangunan Suria Sabah...me pun dengan bersungguh-sungguhlah tengok tapi nampak cam normal jak pemandangan tu...me pun tanyalah kenapa...dia jawab "tengoklah sampai juling..." waaa!! tensen...

5. pas tu jumpa orang tengah buat photoG...wow! dslr...dulu me sangat idamkan benda ni...should i add it to my wishlist? sangat jeles..bukan ngan orang yang pegang dslr tu but jeles ngan sang model...hahahaha...kenapalah me xda bakat macam tu...agak-agak model baju skolah ok kut...huhuhu...ok...x lucu! model gurau...dslr! betul....

6. petang tadi frust x dapat cari channel tv but skang ni tengah excited coz even ada satu channel jak,, tv1 yang bertuah,, dapatlah me layan final piala suzuki...da start! ok..fokus! hehehe...good luck untuk Malaysia...tapi,, kenapa refree ada dua? arrr...masalah betul tv ni!!


2 comments:

Follow me @munirah_izzan