Friday, December 31, 2010

# ceritacinta # Life

Virus Khairul Fahmi Che Mat Melanda

adoi...lambat lagi ar balik kampung if cam ni...even xlah jauh sangat but 2 jam juga tu kena berkurung dalam keta...

orang laen sibuk crita sal benda ni,, me pun nak jugak sibok-sibokkan diri sikit...even xda feeling pun...hohoho...semua gara-gara piala suzuki ari tu...virus KFCM sudah melanda Malaysia...rasa-rasa bukan setakat Malaysia kut...gadis-gadis Indonesia pun habes terjangkit ngan virus KFCM ni...makin benganglah rakyat Indonesia pas ni...huhuhu...

sejak KFCM mempamerkan aksi yang amat cemerlang dan membanggakan pada final piala suzuki  ari tu,, secara perlahan-lahan virus mula menjangkiti fikiran gadis-gadis malaysia except me yaa...hehehe...sampai kat facebook sibuk orang post pasal KFCM ni...ades! rasanya sampai ada yang terbawa-bawa dalam mimpi tu...

sebab peminat-peminat KFCM ni,, maka ramai yang mula menggali perihal peribadi sang teruna hinggalah terbongkarnya yang sebenarnya KFCM ni sudah berpunya...dan si gadis yang menjadi tulang belakang dan pencetus semangat beliau adalah si cantik manis Elia... seyes comel + cantik dia ni...skali pandang ada rupa Syarifah Shahora u...x caya? g terjah blog beliau...

and apa yang buat me terkejut sangat,, yesterday morning bila me lawat blog Elia ni,, followers baru 2000 ++ but bila me buka juz now OMG!! oredi 5135 followers...wow! dan jangkaan me ia akan bertambah ke 6000 ++ by midnight...huh! mau cramp jari c Elia ni melayan kerenah peminat... femes gila-gila woooo....

bagi gadis-gadis di luar tu,,melepaslah korang...hehehe...dah! jangan nak sedey-sedey...pandang orang sebelah korang tu...cian dia dok melangap dengar korang puji-puji KFCM..ehiks! and makcik-makcik yang sibuk nak jadikan KFCM menantu tu,, lupakanlah ea...

to KFCM dan Elia,, kami akan mendoakan kebahagiaan kalian...semoga kekal hingga ke jinjang pelamin...u both look so cute together...

4 comments:

  1. mmg untung jadi elia . x pasal2 blog femesss . whoaaaa

    ReplyDelete
  2. btul2 untung suys.... hik9.. gra2 m'sia mnang... irfan bachdim pmain indonesia menangis ..;) n skrg dgr cter dh nk pindah ke zimbabwe..

    ReplyDelete
  3. arrr...zimbabwe? kenapa dekat sangat?

    ReplyDelete
  4. Suka! suka! kalo ade like ni dah tentu like dah.. hehe

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan