Monday, December 13, 2010

# Life # Merapu

What Sudah Jadi?

" Selamat Hari Jadi!!! Nikmati PERCUMA 7 hari panggilan/SMS ke Teman20 mulai SEKARANG. Pastikan akaun anda aktif & Teman20 telah diaktifkan. Bonus tamat pada hari ke 7 @ 11.59pm "

Baru terima mesej ni dari Celcom...sejak bila pula 13 Disember ni jadi tarikh lahir Me? heran jap...lama lagilah my birthday...

and satu lagi masalah yang Me dapat ngan Celcom ni,, semalam topup RM10, ari ni dah balance RM4.36.. sedangkan Me belum call siapa-siapa lagi dari semalam...juz sms jak itupun boleh dikira dengan jari berapa kali Me sms... huhu...sedey wooo....
 

6 comments:

  1. sim tue register atas nama org lain kot...lps tue kredit potong sbb buat SOS topup..hehe..kot la ek..tak pasti

    ReplyDelete
  2. haha..entah..register atas nama orang lain la tu kot..camne bleh dpt simkad tu?

    ReplyDelete
  3. @Ujang9897

    @A.D.A.M.

    @Jejaka Terhangat

    last 6 month bli kat kedai celcom...xkan silap pula...ari tu siap minta ic lagi...huhuhu...sebelum ni ok but past few weeks ar start macam tu...

    ReplyDelete
  4. m0on, maybe orng yang pi isi2x tu b0rang juling kali..ngehehe

    nanti kita pi jumpa orng tu blk ah O.0

    ReplyDelete
  5. @syuwai skr

    ko ingat bah kan tem kita p beli tu?huhuhu

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan