Friday, December 3, 2010

zZZzzz! Gangguan...Uhuk!! Gangguan

sangat-sangat x selesa tido malam tadi...
terganggu lagi dengan mimpi buruk yang sangat terserlah keburukannya...
most worse nightmare i've ever got..
menakutkan,, rasa macam nak marah...grrrr!!! <-- garang la tu...hahaha

mimpi tu macam da jadi igauan ngeri for Me lak...
bangun jak tadi,, tengah nanges...basah ooo bantal....
huhuhu...sangat x teruja untuk mengetahui ending mimpi tu...
nasiblah terhenti di pertengahan...
mimpi apa? mo btau pun susah...coz kawan Me pesan,, mimpi buruk jangan dicanang kat orang...
x boleh!! huhuhu...

then kena lagi leher ni gatal...tanda-tanda nak batuk...
geram tahap nak makan buah oren subuh-subuh....hahahaha...
sangat marah dengan orang yang membawa dan menyebarkan virus ni kat opis....
tau demam duk la kat umah,, if x pun,, pakai lah mask...ni mesti x khatam adab pencegahan ni...huh!!
bangga sangat sebab sakit but boleh turun keja...mesti bangga juga sebab dapat sebarkan virus x sihat tu...
suara pun da serak ni...ala2 penyanyi rock yang x pndi menyanyi da...errr,,

ujian Allah semua tu...xpa-xpa...abaikan buat masa ni...
masa kan datang kita buat kecoh...hahaha...

p/s :
SALAM HARI JUMAAT BUAT SEMUA WARGA MALAYSIA...MARILAH KITA BEKERJA UNTUK MEMARTABATKAN MALAYSIA CEMERLANG, GEMILANG & TERBILANG
semangat!!

8 comments:

  1. i dont like nigth mare.eeuuuwwww mencik.

    ReplyDelete
  2. @safura zahari

    same here...huhuhu

    ReplyDelete
  3. moon: sebelum tido tu baca apa yang patut... mimpi ngeri tu mohon perlindungan... ludah kiri.. :D

    ReplyDelete
  4. aku pun tak suka mimpi ngeri..

    huhuhuhu...

    ReplyDelete
  5. @Encik Mamat

    semalam Me baca doa makan kut...ahaks!!
    thx advice but part ludah tu,, x pakai...hahaha..

    ReplyDelete
  6. @Aujinz

    amat terganggu...huhuhu

    ReplyDelete
  7. @shekechik

    bagus ke? hehee...
    thx ya...nak rajin2 makan ubat pas ni...;)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan