Monday, January 17, 2011

# ceritacinta # Lelaki

Aku Ini Wanita


me join segmen ni sebab nak rehatkan minda jap...serabut dengan dokumen yang banyak-banyak atas meja...ok lah tu kan...dari me ngular x tentu hala...hehehe...para WANITA yang berminat nak join sila-silalah klik SINI atau klik je pic header atas tu...

~Aku wanita aku kaum hawa
Yang memang rapuh hatinya
Aku wanita aku punya cinta
Selayaknya manusia~

lirik lagu Siti Nurhaliza itulah me...sudah beberapa kali terluka dan dilukai...memang sangat memedihkan...bukan senang untuk merasakan cinta...bukan mudah untuk merasakan hadirnya bahagia...ditipu dan tertipu perkara yang agak biasa dalam hidup me...tapi macam me btau before,, me bukan BODOH! sangat penat dengan permaenan lelaki hidung belang cam ni...melarikan diri itu bukan me...i'm facing it sadly...huhu...but thanks to them sebab if bukan kerana mereka mungkin me x sekuat hari ini....

kali ni me mengharapkan yang terbaek untuk diri dan hidup me...mungkin akan ada dugaan kerana berjauhan tapi  pengalaman lepas mengajar me untuk lebih tabah...setia dan jujur memang me terapkan dalam hubungan...hope cik abg pun begitu...banyak yang me tau but semua itu bukan halangan...semoga apa yang dirancang menjadi kenyataan dalam masa terdekat...insyaAllah...

pesanan buat kaum Adam,, hargailah mereka tulang rusukmu...

13 comments:

  1. walking n follow...sudilah singgah blog saye =)

    http://onlymezue.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan..

    dieya found ur blog from tuan punye header dlm entry neh..=p

    nice blog..

    dya follow u k..=p

    note:nk join jugak..=p

    ReplyDelete
  3. walking and follow...
    kata2 kamu amat bermakna..

    ReplyDelete
  4. 1st of all tahnniah ur header disukai mr.ben...any like ur entry..it's definitely true...anyway feel free to read my entry 4 dis segmen so we hv more to share as a woman

    http://mccatblog.blogspot.com/2011/01/segmen-ben-ashaari-aku-ini-wanita.html

    ReplyDelete
  5. moga semua akan baik-baik saja dear... semua yang terjadi akan buat kita makin lebih menghargai kan? saya pun ada pengalaman sedih ni.. huhu

    ReplyDelete
  6. salam kenal....singgah dr blog Ba..BTW folo sini jg...320 nanti rajin2 singgah la blog kakD ye...

    ReplyDelete
  7. jln2 dr blog en ben, take care dear...

    ReplyDelete
  8. jalan2 and follow gak..Ben suka..must be best of quality....indeed it is...
    ehhmmm...akak pun wanita..tp x sempat join segmen. berjauhan..? has been a routine in my life... sangat susah...but we fight because he is ours...yeayy... meh la jln2 my blog...can know how it feels to be apart....

    ReplyDelete
  9. i follow uuuu ehe^^ salam munirah. rina dtg jenguk dr blog abg ben. nice blog! ~_^
    nway, lelaki secara azali djadikan untuk bermulut manis^^ jadi kite wanita yg harus sentiase berjage2. same2 lah kite mengingati diri ~_^

    ReplyDelete
  10. Salam, setiap kejadian allah ada himat kejadiannya...jemput lawati blog saya
    http://badrul-perjalananku.blogspot.com/

    Tqvm

    ReplyDelete
  11. uiks.. sngat tertarik dekat p/s untk kaum adam tu.. ngam2x

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan