Sunday, January 23, 2011

# Khurafat # Movie

Apa Kata Me Tentang Khurafat?!

Rasa cam lama sangat x update...hehehe...semalam tido umah kawan...lupa lak bawa lappy and miss bband...feel more to empty...macam baru pas putus cinta...hahaha...

ok2...sal movie khurafat lak,, nak type macamana ea..? hurm,,, speechless actually...bukan sal menakutkan but it's more too scream movie...ngeee~

sepanjang masa tengok movie tu,, try 2 figured out siapa yang berlakon jadi hantu...hehehe...sebab tu masa 'dia' kuar,, pandang muka 'dia' betul-betul...tapi still tatau...siapa ek jadi hantu 2..? huhuhu...

kesian kat Ana coz jadi mangsa keadaan...but 1 yang me betul-betul rasa agak lucu bila dia Ana g jumpa Johan kat hospital... ingat x dialog "saya dah buat yang terbaek..." arr...if still memalam g clubbing and enjoy x ingat dunia itulah yang terbaek,, macamana agaknya nak hidup bahagiakan? iskk...

but rasanya motif filem ni sampai pada penonton...betul x? so,, beringatlah...if kita perlukan sesuatu,, berusahalah dan mohon bantuan dari ALLAH S.W.T... jangan cari jalan singkat dengan mendekati perkara-perkara yang dilarang agama...kesannya bukan sehari dua tapi hingga ke akhirat...

p/s : lucu sangat bila penonton tepuk tangan masa Johan angkat mayat Ana pas kemalangan tu...

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan