Saturday, January 15, 2011

# apanakjadi # Life

Apa Punya Cucu Macam Ni?!

Cucu bawa geng bunuh datuk

what the...!! sangat marah dengan budak-budak macam ni...if kata diorang ni budak nakal x puas ati pulak...if kata budak jahat lagilah melatah kut..nak kata bengap, da akil baligh..umur belasan tahun xkan still tatau nak bezakan yg baek ngan buruk?! habis tu nak kategori mana lagi ni? if budak baek memang x patut sangatlah dengan apa yang diorang dah buat...

sumber hmetro

4 comments:

  1. kuang hajar tol!
    memang tak patot!

    last entry:
    http://writetoboy.blogspot.com/2011/01/ilmu-hitam-part-1.html

    ReplyDelete
  2. nak tanya, kalau kamu p blog aku.. kamu dapat baca tak apa yang aku post?? sebab ada blogger yang tak dapat baca post aku. dia kena highlight dulu baru bleh baca..huhu gv me ur respon on my coment shout box please..

    ReplyDelete
  3. What shud i do?? blur dah aku?
    huhuhu... sedangkan aku tgk normal jer... apa yang sedang berlaku ni????

    ReplyDelete
  4. cucu derhaka betol la. ade ke patot. mcm2 dak skang neyh

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan