Tuesday, January 25, 2011

# BCR # Bloggers

BCR bukan Bloggers Chicken Rice!!

xda maknanya korang nak order-order chicken rice kat sini...ayam panggang ke ayam steam ke,, memang xda...dah p maen jauh-jauh...isk,, degil betul korang yaa..ingat kedai makan apa BCR ni...?! 

Ok! seyes..BCR stand for Bloggers Chat Room...

best chatting kat BCR ni...every bloggers conneting each other thru it...best!! x caya? sila klik SINI... if nak rasa kemeriahannya jom ar join...;) nak tahu lebih lanjut sal BCR,, silalah terjah entry detail admin BCR sal BCR ni... Klik sini untuk entry dari Jejaka Hangat dan sini untuk entry dari Jejaka Macho...siapa mereka? klik and u'll know...;)
 

macamana bestnya BCR ni? lagi best dari makan chicken rice u...hahaha...gurau!! best sampai xnak stop chatting...best sampai x sempat nak bw...best sampai x ingat nak update entry...hahaha...me sorang je kut yang macam tu...ngee~


tahap kebestannya(<--- terpulang kat korang macamana nak sebut perkataan tu...) x boleh nak btau actually...kena rasa sendiri pengalaman tu... so,, jangan lepaskan peluang untuk bersama-sama kami dalam dunia BCR...:)

6 comments:

  1. masih tertanya2,, siapakah si jejaka macho itu..

    Aku Hampir Jadi Super Hero

    ReplyDelete
  2. haha..rasanya yg drpd JT tak letak pon takpe kot..sbb JT pon plagiat drpd Jejaka Macho tu. ehh, dia dah tukar name ek..hehe..

    papepon, jom merapatkan sesama kita lagi di BCR..=)

    Kenapa Aku Terketar Bila Tengok Perempuan Seksi?

    ReplyDelete
  3. haha beb, haku sokong point2 ko tu..BCR buat kite jadi lagho..hukhuk sapelah yg buat BCR ni kan?ish3

    ReplyDelete
  4. @Fariq

    actually me pun tertanya2 gak...ngee~

    ReplyDelete
  5. @Jejaka Terhangat

    2 la pasal...ni mesti kes blog me kena hack ni...sejak bila dia tukar nama...hehehe..

    ReplyDelete
  6. @Siti Safiyyah

    betulkan...hehhe...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan