Monday, January 10, 2011

# Life # Merapu

hurm...

Salam all...lama x update...siap sawang bentuk rama-rama lagi benda aneh ni buat kat blog me...huhuhu...bukan xda masa mo update but belum sihat lagi...kepala pun still pening lalat...tatau ar kenapa...dah hampir seminggu juga batuk ni...


ubat dah makan...sampai sorang kawan me tu cakap 'jangan-jangan ko kena sampuk...' ades!! mulut xda insurans betul...sampai suh me berubat kampung lagi...isk..isk..isk...apa kes?! still ok bah ni...


actually,, me ni bukan jenis orang yang suka makan ubat...tapi masa kat kampung,, mama pesan,, ubat antibiotik kena habiskan...ikut masa! coz if xmakan ikut masa,, next time makan,, xda fungsi lagi...heran jugak ar...bukan me tau pun pasal antibiotik ni...huhuhu...yang me tau makan or x jak...huhu...kesimpulannya,, jangan amik ringan pasal ubat ni...


2 comments:

  1. takde sape pon suka makan ubat kot..tp beza org bijak ngn org kurang bijak adalah mereka ambil ubat atau tidak semasa sakit..=p

    Jejaka Terhangat: Kenapa Perlu Malu Menonton Kartun?

    ReplyDelete
  2. JT,,
    terasa me jap...uhuk! :p

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan