Thursday, January 6, 2011

# ceritacinta # Hiburan

Lagenda Fairytales : Pregnant

Snow White  : Kanda!! Kanda!!


Berlari-lari Snow White mendapatkan Hang Tuah yang sedang membersihkan halaman umah...tapi Hang Tuah yang mendengarkan jeritan si isteri buat dunno...still dengan kerjanya...termengah-mengah Snow White di depan Hang Tuah...


Snow White  : i'm pregnant!!


Hang Tuah tergamam jap...


Hang Tuah    : Betulkah dinda?


Snow White angguk gembira....


Snow White  : Come...u can hear the baby crying... (sambil gosok perutnya...)


hah?! Hang Tuah pandang perut isterinya yang rata tu...baby nanges? dalam perut? biar betul?! dia melekapkan telinganya ke perut sang isteri...huh?!


Hang Tuah    : kenapa pelik bunyi baby tu dinda?


Snow White mengangkat bahu namun masih tersenyum bahagia...Hang Tuah sekali lagi melekapkan telinganya ke perut sang isteri...tiba-tiba satu bunyi pelik kedengaran kuat dan jelas...


Snow White  : did u hear that? the baby's laughing now...


Hang Tuah mencubit pipi Snow White geram...


Hang Tuah    : dah..dah...dinda jangan nak buat hal..tu bunyi perut lapar...bukan bunyi baby...siapa suh gatal sangat nak diet...sampai fikiran pun ntah ke mana...pegi makan skang!!




13 comments:

  1. wahahaha..

    lawak eh..

    nakal betul sn0white k0 ni

    ReplyDelete
  2. kahakhakahka..sengal..sy dpt bygkan yg snow white ni comel gilakkk

    ReplyDelete
  3. Hai moon..nti nk join giveaway k...dh komen kt sini..

    ReplyDelete
  4. Haha. snow white kawin dengan hang tuah? Kena baca lagi ni sambil join GA :D

    ReplyDelete
  5. snow white...snow white...hehehe...lawak betol...dtg sini baca smbil join GA

    ReplyDelete
  6. Ade eak Snow White chenghitu ??? Lawak lah Snie ...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan