Monday, January 3, 2011

# apanakjadi # Friend

Lelaki 'Tak Normal' Tiada Batas Aurat Dengan Perempuan?!

'ala...dia tu pondan...xda hal punyalah...' atau 'aku pakai macam ni pun,, bukan dia ada nafsu pun ngan aku...'

penah dengar x ayat-ayat macam ni...hurm,, me? penah...sebab tu aku buat entry ni...bukan mahu memalukan or mengaibkan cuma mahu menyedarkan sikit siapa-siapa yang berfikiran kuno tu...

ok...this is the situation...seorang perempuan tinggal serumah dan menayangkan auratnya dihadapan seorang lelaki yang bukan muhrimnya dengan alasan dia bukan lelaki normal...means,, guy tu pondan, bapok or gay! pleaselah...even dia bukan sorang yang normal sekalipun,, tapi dia still lelaki kan? pasan x everytime u said 'dia bukannya lelaki normal pun...' word LELAKI tu x penah lari kan?

tinggal serumah dah satu hal...aurat satu hal lagi...berapa banyak dosa ko nak kumpul ni? ko dah besar...malah ko dah makan lebih banyak garam dari aku...tapi kenapa berfikir cam budak tahun 1 yang baru nak belajar hukum agama?

x kisah ar nama dia tukar dari Farid ke Faridah, Jamil ke Jamilah, Sabri ke Sabrina...lahiriahnya dia tetap sorang lelaki...tengoklah jantina kat ic dia tu...adoyai geng!!sedangkan sesama perempuan pun ada auratnya apatah lagi dengan lelaki bukan muhrim...bangunlah!! xkan ko nak tunggu aku bagi penampar baru ko nak sedar?!

tapi aku lega...sekurang-kurangnya aku dah tegur ko...kira aku dah x subahat lagi...banyak kali aku tegur ko kan...pas ni ko jangan nak buat b***h ngan aku...jangan nak tayang muka innocent ko tu lagi...aku marah tau! (ades!!)

kalau ko nak tau,, aku memang sedey ngan apa yang ko buat ni..aku marah!! aku geram!! aku cakap macam tu ngan ko bukan bermaksud aku benci ko...ko tetap kawan aku...aku cuma xnak ko teruskan hidup yang macam tu...pindahlah...selagi belum usaha,, ko jangan kata jangan...

p/s : minta maaf jika agak kasar menggunakan aku, ko...hanya digunakan ketika marah...huhu

3 comments:

  1. even dye PON.if syaitan ada keliling.nafsu still ada.plzz lah pk.haih~

    ReplyDelete
  2. hmm.. mungkin kecenderungan dia ke arah jantina perempuan. melainkan dia khunsa. lain cita. tapi dah nama laki.

    dah digariskan pun batasan lelaki dengan perempuan. aku sokong entri ini.

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan