Monday, January 17, 2011

Me akan Terus Berusaha En. Ben..Thanks..^^

before balik tadi,, sempat jugak me godek2 blog jap...sudah jadi kebiasaan actually...hehehe...err,, ok bos! faham...x buat lagi...ngeeee~

asyik belek-belek,, terkejut gak me coz tengok follower terus bertambah dan bertambah...traffic jangan cakap ar...dari xda orang pandang terus naek...huhuhu...x caya?


hah!! percaya x? cari dan mencari dari mana puncanya,, then akhirnya baru me tau...sila klik SINI if nak tau lebih lanjut... 

BTW thanks so much En. Ben coz sudi jenguk blog yang x seberapa ni...sokong ayat En. Ben...Hati kita senantiasa berkata-kata...:)

p/s : buat semua yg sudi follow me, thanks ya...me akan terjah blog korang...but bukan sekali jalan ar coz my miss bband berada dalam kondisi yang agak tenat...huhu..lebiu all!! muahhx!

20 comments:

  1. wau menariknya uv.. macamne nak naikkan uv?

    ReplyDelete
  2. Bestnya.... boleh bagi tips sikit tak?

    ReplyDelete
  3. kene belanja abg ben minum cendol tu~ tak semena2 saya pon follow anda.. cheers!

    ReplyDelete
  4. bestnye...rating naek tros..ley la awak promote blog sy plak huhu

    follow sy ye =)

    ReplyDelete
  5. @m A s L i A n A

    @AMMAR YASIR

    semua jasa en.ben...;)

    ReplyDelete
  6. @DaddyDian

    if dekat confirm da banje...;)

    ReplyDelete
  7. masyuk ni..kalo hari2 pon camni mesti gempak kan. hehe..

    ReplyDelete
  8. fuyyo!! ebat oo, klu den pomot agak2 smpi cmtu tak??haha;p

    ReplyDelete
  9. wahhh tinggi traffik naik yer..huhu

    ReplyDelete
  10. @Jejaka Terhangat

    betul2...hehhe...

    ReplyDelete
  11. @nazirulhazwan~

    try ar pomot...kita tengok...hehehe...

    ReplyDelete
  12. wah~

    tahniah m0on..

    bl0g ni memang best !

    jgn lupa baca kisah hang tuah + sn0white ea.. best !

    p/s hasil nukilan tuan tanah sendiri

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan