Tuesday, January 18, 2011

# Life # Merapu

Minta Maaf Sebab Tak Secantik Awak!

me sedar me x cantik and memang x penah pun ada orang yang puji me ni cantik...sebab tu kalau nak pasan cantik me fikir 10 kali...tapi kalau comel tu memang me akui lah ada sikit x 100...hahahaha...

saja nak cerita tentang sorang makhluk Tuhan yang paling cantik ni,, siap hantar email kat me marah-marah kata yang me ni x cantik and x sesuai ngan cik abg me...EMAIL yaa...tatau dari mana dia dapat email me yg satu ni sedangkan email ni me guna ngan kawan-kawan rapat jak...and me rasa me tau siapa gerangan orang cantik itu...

xmo la me share apa isi kandungan email tu...kata-kata hinaan yang amat 'ngeri' dibaca...x sepatutnya diluahkan oleh orang 'secantik' dia..tapi cukup sekadar me dan dia yang tau...lagipun me tau yang dia baca blog ni...hahaha...siap dia kutuk entry me macam-macam tu...ko x suka ko punya hal..ada aku kisah ko x suka?

and satu lagi,, cik abg me pun x penah kata yang me ni cantik tapi dia kata me comey sokmo...ehiks! silakan marah dan jeles ya...

buat si peng'email' yang 'cantik' itu,, sampai bila nak berbangga dengan rupa paras...x kekal pun...jangan pula bila dah sampai masa berkedut ko g suntik botox yee...x baek..Tuhan marah...and satu lagi,, hubungan yang dibina hanya dengan memandang kecantikan luaran,, xkan kemana...beringat-ingatlah...

silalah belajar bersyukur dengan apa yang Allah dah bagi...kalau DIA nak,, bila-bila DIA boleh amik balik nikmat tu...masa tu nak menyesal memang dah terlambat...

8 comments:

  1. ada juga yer orang macam itu..ish2

    ReplyDelete
  2. @nelly

    macam-macam ada skang ni nelly...huhuhu...

    ReplyDelete
  3. b'sabar la ye...dia jeles la 2...biarkan

    ReplyDelete
  4. saya tgk dari gambar pon dah tau moon ni mmg cantik,, wee, org firstkah yg cakap cantik ni,, hehe.. cantik di dalam itu lagi penting,,

    ReplyDelete
  5. @Fariq

    eh,, cantik ea...suka2..thx sgt2...hehehe... betul 2...if setakat cantik luaran but dalam langsung x cantik nak buat apa...

    ReplyDelete
  6. tak kisahlah moon tak cantik kat mata orang..yang penting kesayangan cakap cantik/comey tu pun dh buat hati berbunga2 kan kan kan?

    alaa...muka cantik pn kentut busuk jugak.

    eh?

    ReplyDelete
  7. uiks.. jeles !

    nda malu dia ngaku cantik !..wek2x

    p/s .: Pesanan buat sang Gadis :.

    ReplyDelete
  8. ishh~ paling tak suka org yg serang hendap. i mean, si peng'email' yg 'cantik' tu. hehe. sabarlah me. dia takkan tenangpun kacau hdup orang. kan? ;)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan