Wednesday, January 26, 2011

# Bloggers # Life

sabahan bloggers yg hot ^_*

me di tag oleh owner blog ini...sila klik untuk mengetahui siapa beliau...:)

wah,, x lama lagi Bandaraya Kota Kinabalu akan meraikan harijadinya...bila ea? hurm,, FAIL!! huhuhu...sedey jap...macamana boleh lupa ni...isk..google sat...

kena buat satu entry sal Sabahan Bloggers Yang Hot...hurm,, mo cerita apa ar sal ni coz orang ramai dah confirm tau yang i'm hot...hahahaha...ok! gurau...

untuk pengetahuan,, me berasala dari Ranau Sabah...if cakap Ranau,, orang mesti kaitkan dengan Gunung Kinabalu kan? hurm,, kampung xlah dekat sangat ngan gunung but sejuk tu memang terasalah...

and apa yang amat menyedihkan,, me ni 24 tahun hidup di bumi Sabah, belum sekali pun me menjejakkan kaki ke Puncak Kinabalu...waaaa!! dat's mean i'm not that hot kan...huhuhu.. (merepek juga akhirnya...ngee~)


sebelum me terus merepek baek me undur diri...huhu...



6 comments:

  1. wah,, KK nak sambung bday,, harus la kamu menari memegang sape.. hehe.

    Cuba Jangan Cakap Guna Hidung

    ReplyDelete
  2. sama la kita,
    blum lg tawan tu gunung knbalu.
    bgus bt xtvt wsb naik gunung.hahaha..


    bha, mcm 2.2 kali tu bday bandaraya.

    ReplyDelete
  3. @Fariq

    hahaha...xnak join menari sekali ke Fariq...?

    ReplyDelete
  4. @ mr_mrs mikko

    WSB daki gunung? best!!boleh ar hantar proposal ngan WSB admin...;)

    eh,, cutikah 2.2 tu ar? ngee~

    ReplyDelete
  5. Aku lak Perak blogger yang hot

    http://touyakaruma.com/blog/

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan